✅ Geen afspraak voor nodig.
✅ Snelle en vakkundige reparatiedienst
✅ Gratis service pakket bij nieuwe fietsen

Bij ons in de winkel staan de specialisten voor je klaar om je optimaal te helpen bij het maken van de juiste keuze. Je kunt bij ons terecht voor de fiets. Hier hebben wij de beste systemen van staan die je allemaal kunt proberen.

Ben je er nog niet helemaal over uit over welke fiets nou het beste bij je past? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. De koffie staat voor je klaar en wij zien je graag in de winkel, tot snel!

Snel Service & Reparatie
In samenwerking met andere fietsenmakers is het ons gelukt om een snelservice aan te bieden waarmee wij binnen uiterlijk 30 minuten vanaf het moment dat u ons heeft opgeroepen uw band te hebben gerepareerd.

Met al meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij dat u bij ons de beste kwaliteit en service krijgt. Eigen professionele werkplaatsen voor al je reparaties en onderhoud. Is jouw fiets in goede handen. Snel, professioneel (specialist) en betrouwbaar…

Kwaliteitsproducten

Om onze kwaliteit en topservice te kunnen blijven garanderen werken wij samen met absolute topmerken. Merken die net als wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en continu streven naar het beste. Want van echte toppers mag je méér verwachten.

Laagste Prijs
Wij streven er naar de beste service te bieden en dat onze prijzen altijd concurrerend zijn, maar het kan natuurlijk voorkomen dat je een fiets ergens anders toch goedkoper vindt. Daarom bieden wij een laagste prijs.

Gelukkige Klant
Ongekende service!

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen