A7PRO – Stedelijke Elektrische Woon-werkfiets A7 Pro Normale prijs

Nieuwe Soorten Stadsfietsen. A7 Pro heeft een geïntegreerde, harmonieuze esthetiek die betovert, en belichaamt de essentie van zorgvuldig vakmanschap

De koppelingsgevoelige middenmotor levert enorme hoeveelheden koppel bij het beklimmen van steile heuvels of bij het snel accelereren vanuit stilstand. Hiermee kun je gemakkelijk zelfs de meest ruige terreinen overwinnen.

Naadloos integreert mountainbike-technologie in stadsfietsen, verbetert comfort en veiligheid, en zorgt voor een soepelere rit door effectief schokken te absorberen en trillingen te verminderen.

Hoge-capaciteit 720Wh LG-batterij, 48V 15Ah, afneembaar en gebouwd met duurzame 21700 Li-ion cellen voor uitgebreid bereik en prestaties.

Geïntegreerde achterlichten in het frame lichten automatisch op bij het remmen, waardoor de veiligheid en zichtbaarheid voor nachtritten worden verbeterd.

Veelzijdig schakelen voor optimale controle in diverse rijomstandigheden, aangevuld met een responsief trapondersteuningssysteem om je rit perfect aan te passen.

Uitzonderlijke, langdurige remkracht met minimaal onderhoud voor veiliger en kosteneffectiever rijden.

Robuust, geïntegreerd achterwiel slot voor verhoogde veiligheid. Ontworpen voor diefstalpreventie en bestendigheid tegen dagelijkse slijtage en extreme weersomstandigheden.

Koppel Sensor
De koppelsensor van de A7 Pro past op intelligente wijze de elektrische ondersteuning in realtime aan, waardoor efficiënt en gecontroleerd fietsen wordt gegarandeerd. Deze precieze modulatie zorgt voor een soepeler rijgedrag, bespaart energie en verbetert de veiligheid en stabiliteit van de rijder.

Thumb Throttle
Flush-Gemonteerde LCD-Display
Het verlichte LCD-display van de A7-PRO biedt essentiële ritgegevens, zoals snelheid, afstand en batterijniveau, in één oogopslag.

48V High-brightness Front Light
48V Hoog-heldere Koplamp
Verbetert de zichtbaarheid en veiligheid door de weg vooruit te verlichten, waardoor onvoorziene wegcondities beter zichtbaar worden.

Elite Comfort Saddle
Hoofdcontroller
Ein-/Aus-Schalter/Gangwechsel/Einstellungen

Elite Comfort Saddle
Elite Comfortzadel
Ergonomisch ontwerp op maat gemaakt voor de superieure rit van de A7 Pro, met een luchtverstelbare zadelpen voor langdurig comfort.

Elite Comfort Saddle
MIK Rack
Modulair vrachtsysteem voor veelzijdigheid.