Big Dog – All-Terrain Fatbike Met Elektrische Trapondersteuning

Elektrische fiets met groot bereik

Himiway Big Dog, met zijn krachtige 250W tandwielmotor en gespecialiseerde binnenring, wordt beschouwd als een premium versie van de Escape. Het extra diverse, grote en volle achterrek kan lading in alle soorten en maten dragen, en helpt je gemakkelijk de problemen op te lossen van het uitgaan met zware apparatuur. De borstelloze versnellingsnaafmotor van Big Dog kan u helpen elk obstakel in het door u gekozen terrein te overwinnen. Vergeleken met Escape is een verbeterde batterij het vermelden waard, die in combinatie met Samsung en LG Lithium-ion batterij 7 uur kan duren voor een volledige lading. Het zou de perfecte keuze moeten zijn wanneer u van plan bent om lange afstanden af te leggen.

Met de multifunctionele extra grote bagagedrager heeft de BIG DOG Ebike een laadvermogen van 180 kg, waardoor hij ideaal is om zware spullen te vervoeren of om uw huisdier mee te nemen.
Het bromfietsontwerp maakt hem geschikt voor dagelijks woon-werkverkeer en zorgt voor een comfortabele en veilige rit.
De BIG DOG ebike is uitgerust met dikke banden van 20 x 4 inch en een bijgewerkte motor van 250 W, die voldoende vermogen levert om je zware lading te dragen.
Met 48V 20A batterijtechnologie op autoniveau kan de BIG DOG Ebike 96-128 km bereiken.
Het intelligente trapondersteunde systeem kan het vermogen automatisch aanpassen aan de verschillende wegomstandigheden.