C5 – Premium elektrische fiets in motorfietsstijl C5

Leef elektrisch, rijd moedig

960 Wh krachtige batterij
itgerust met een krachtige LG 48V 20 Ah accu levert de Himiway C5 een indrukwekkend bereik van 129 km per oplaadbeurt. Ervaar de sensatie van autorijden, verover de straten van de stad en omarm eindeloze ontdekkingen.

Ervaar comfort op maat met ons verlengde zadel, ontworpen voor rijders van alle maten om de perfecte houding te garanderen. Geniet van een flexibele, comfortabele rit tijdens elke reis.

Ervaar superieure prestaties met de 250W-motor van de Himiway C5, die een indrukwekkend koppel van 86 Nm levert voor moeiteloze beklimmingen tot een helling van 15° en soepele ritten tegen de wind in.

Onze frames van 6061 aluminiumlegering combineren lichtgewicht veerkracht met uitzonderlijke duurzaamheid. De anticorrosie-eigenschappen zorgen voor langdurige prestaties op elk terrein.

Ervaar superieure stabiliteit en grip met onze 50 x 10cm Kenda K-Shield Fat-banden, ontworpen voor de beste prestaties op elk oppervlak en onder alle weersomstandigheden, waardoor een veilige en naadloze rit wordt

48 V krachtig voorlicht
Verhoogt de zichtbaarheid en veiligheid door het pad voor u te verlichten, zodat onvoorziene wegomstandigheden beter zichtbaar worden.

Eine helle Rückleuchte
Een helder achterlicht
Een helder achterlicht met de hoofdletter K (KBA) In het frame geïntegreerde achterlichten branden altijd, waardoor de veiligheid en het zicht tijdens het rijden in het donker worden verbeterd.

Drehmomentsensor”
Koppelsensor
Biedt realtime elektrische ondersteuningsinstellingen voor efficiënt en soepel fietsen, het optimaliseren van het energieverbruik en het verbeteren van de veiligheid en stabiliteit.

Kaffeetassenhalter
Koffie bekerhouder
Gemak ontmoet stijl voor uw verfrissingsbehoeften onderweg.

Shimano 7-Gang-Schaltgetriebe
Shimano handgeschakelde transmissie met 7 versnellingen
Veelzijdig schakelen voor optimale controle op verschillende terreinen, aangevuld met een naadloos trapondersteuningssysteem voor een rijervaring op maat.

Hydraulische Scheibenbremsen
Hydraulische schijfremmen
Hydraulische remmen met dubbele zuiger zorgen voor een snelle, betrouwbare remkracht bij hoge snelheden voor meer veiligheid.

Batterie-Atmungslicht
Batterij-ademlicht
Met een ademend lichtontwerp pulseert de sfeerverlichting van de Himiway C5 zachtjes, waardoor het ritme van de stad wordt vastgelegd en de trend wordt gezet voor nachtelijk rijden in de stad.

LCD-Display
Lcd-scherm
Het verlichte lcd-display geeft belangrijke ritgegevens zoals snelheid, afstand en batterijniveau in één oogopslag weer.

Daumengashebel
Duimgas
Verbeterde controle en snellere respons met een veiligere, efficiëntere scheiding tussen rem en gaspedaal, ideaal voor het navigeren door drukke straten.2 rijmodi: batterijvoeding en pedaal (de duimgashendel blijft, maar de maximale snelheid met puur gaspedaal is 6 km/u).

Reflektierende Seitenwand
Reflecterende zijwand
Verbeterde zichtbaarheid met reflecterende zijwand.

Client: C5
Year: 2024
Categories: