Q8 elektrische fiets met trapondersteuning Droom van stedelijke forens

Ontdek de Q8 elektrische fiets met trapondersteuning (PAS), een eersteklas oplossing voor woon-werkverkeer in de stad. Dit 20-inch model heeft een ergonomisch ontwerp in gestroomlijnd zwart, perfect om drukke straten in de stad te navigeren.

Met zijn krachtige 250W high-speed motor levert hij een soepele rit en kan hij snelheden bereiken tot 25 km/u. De indrukwekkende maximale kilometrage van 40-55 kilometer op één acculading zorgt voor betrouwbaar dagelijks gebruik.

De Q8 is uitgerust met een robuuste IP54 waterdichtheid, waardoor hij bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Hij is uitgerust met 26-inch opblaasbare banden die zowel comfort als duurzaamheid bieden, in combinatie met voor- en achtervering voor ongeëvenaarde schokabsorptie op alle terreinen. Een Shimano versnellingssysteem met 7 versnellingen biedt veelzijdige rijopties, terwijl de hydraulische remmen zorgen voor nauwkeurige en veilige stopkracht.

Deze elektrische fiets heeft een maximaal draagvermogen van 150 kilogram, waardoor hij geschikt is voor een breed scala aan rijders. Het intelligente digitale display houdt je op de hoogte van de batterijstatus, snelheid en afstand. Kies tussen 10AH-15AH batterijcapaciteiten om aan je behoeften te voldoen; ze zijn oplaadbaar via een universele 110V-240V input bij 50 of 60Hz frequenties.

Opmerkelijke extra’s zijn zandbanden voor meer grip en dubbele vering voor een soepeler rit, zelfs op ruwe oppervlakken. Of het nu voor dagelijks woon-werkverkeer is of voor ontspannen ritjes, de Q8 elektrische fiets is een efficiënte en stijlvolle keuze die prestaties combineert met praktisch nut.